30 Ekim 2012 Salı


Bloğumda saten çiçeklerden hazırlanmış ürünlerimi görmekten bıkkınlık geçirdiğinizi düşünerek, farklı bir çalışmaya yer veriyorum. Ama şimdilik sadece bir kısmına...

Uzun zamandır aklımdaydı, çok keyif aldım yaparken. Şimdilik küçük bir bölümü karşınızda. Güneşli güzel bir hava yakaladığımda bütününü çekip, sergileyeceğim. Umarım beğenirsiniz. 

16 Ekim 2012 Salı

Çiçek Bahçesi Kolye - 2


Çiçek bahçesi kolye serisine, soft renklerle hazırladığımız bu kolye ile devam ediyoruz.


Fotoğraf çekimi için eşim büyük bir sabırla bana mankenlik yaptı saatlerce. Zira bu çiçeklerin türevlerinden bir sürü hazırladık.


Bir süre bu kolyelerle dolu olacak bloğum. Zira yeni işler pek çıkmıyor bu ara. Çok yoğunum:))

3 Ekim 2012 Çarşamba

2 Ekim 2012 Salı

Bayat Ekmek Değerlendirme Projesi-2 / Yumurtalı Ekmek

Evimizdeki en keyifli öğün pazar kahvaltılarıdır. Geç kalkmak, geniş zaman diliminde, koşuşturmadan kahvaltı hazırlıyor olmak, bu öğünü benim için en güzel öğün yapıyor. Bir de artık söylenmelerimle başa çıkamayan eşim her pazar elini taşın altına koyuyor, bilfiil bu hazırlığın içinde yerini alıyor. Bu da benim için keyif vesilesi :))
Bu pazarda eşim elini koluyla birlikte taşın altına koydu, bütün kahvaltıyı o hazırladı. Ben de küçük bir jest olsun, hem de bayat ekmeklerim değerlensin diye, son dakikada bu yumurtalı ekmekleri hazırladım. 


Benim çocukluğumun en sevdiğim lezzetlerinden biridir bu ekmekler. Eşimse meğer hiç sevmezmiş yumurtalı ekmeği. Anlayacağınız mal deliye kaldı, hepsini afiyetle mideme indirdim:))

Dilimlediğiniz ekmekleri yumurta+süt karışımına bulayarak yağda kızartıyorsunuz hepsi bu.