31 Ocak 2011 Pazartesi

Harfli Keçe Anahtarlık



Geçen hafta abim bizi kahvaltıya çağırmıştı. Yengemin doğumgünü yaklaştığı için elim boş gitmek istemedim. Hoş bir şalın yanına bu el emeği göz nuru çalışmamı da ekledim. 

Bir yanında abimin bir yanında yengemin isimlerinin baş harfi var. Tamamıyla elde çalışıldı. Çok beğenildi. Ben de çok mutlu oldum tabi.

Bu aralar eltimle birlikte buna benzer keçe çalışmaları yapıyoruz. El nakışı ve boncukla kombinleyip hoş çalışmalar ortaya çıkardık, satış yapmayı düşünüyoruz ama şimdilik pek ışık yok :)) Allah'tan hayırlısı :) Belki bir yerden kapı açılır. Yargıcı sesimi duyar belki, kim bilir :))

Yazdan Bir Kare


Hastayım, üşüyorum. Yazı özledim. Özlemim dinsin, içim ısınsın diye...

22 Ocak 2011 Cumartesi

Gelincikciklerime Kardeş Geldi!


Burada yayınladığım gelincik çiçeğinin devamı formatındaki çalışmamı beğeninize sunuyorum efenim.

Bu aralar sitemle fazla ilgilenemedim, farkındayım. Kendimi affettireceğim, merak etmeyin. Yeni çalışmalar yolda.

Şimdilik sizler, proje aşamasındaki gelinciklerimi hayran hayran seyrededurun, devamı gelecek.

9 Ocak 2011 Pazar

Kurdele Nakışı Lavanta Kesesi


Yoğunluklarım bitmedi gitti. Eskiden yaptığım lavanta kesesiyle ses verip kaçıyorum. Daha önce de  çiçek buketi şeklinde lavanta kesesi yayınlamıştım. İncelemek isterseniz buyrun buradan.

Bu arada çiçeklerin adını hatırlayamadım. Bilen varsa hayrına bir söyleyiverse sevinirim:)

Çiçeklerin adını hatırladım, iris.

Kendime not: Bu fotoğraf makinasının suyu ısındı. En kısa zamanda yenilenmeli...



1 Ocak 2011 Cumartesi

Yağlı Boya Lale Tablosu


Yeni yılın ilk gününde, her yerde kırmızı yılbaşı çiçeklerini görmekten sıkıldığınızı düşünerek size fuşya lalelerle merhaba diyorum. Yeni yılınız eski yılların hepsinden daha güzel geçsin....

Burda, burda  ve burda kuzenim Zeynep'in yağlı boya ve karakalem resim çalışmalarını yayınlamıştım. Bu laleler ise benim için hazırladığı yağlı boya çalışması. Şuan evimde oturma odamın duvarını süslüyor. 

 Aslında fotoğraftakinden daha güzel. Binanın en üst katında oturmama rağmen, asılı olduğu duvar pek gün ışığı almadığı için fotoğraf karanlık çıktı :))